Rugpijn voorkomen: 5 tips voor een sterke en gezonde rug

Een sterke en gezonde rug is essentieel voor een actief en pijnvrij leven. Helaas hebben veel mensen te maken met rugpijn, wat hun dagelijkse activiteiten ernstig kan beperken. Maar er is goed nieuws: door enkele eenvoudige maatregelen te nemen, kun je rugpijn voorkomen en een sterke rug behouden. 

Read more
432 views

Waarom een Liesbreukband ?

Een liesbreukband is een medisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om een liesbreuk te ondersteunen en te voorkomen dat deze uitsteekt of groter wordt. 

Read more
188 views

Enkelbescherming tijdens voetbal

Voorkom enkelletsel door een goede enkelbrace te gebruiken.

Read more
285 views

Het geheim van een pijnvrije rug ontsluieren: hoe Rugbrace uw houding kan veranderen en uw levenskwaliteit kan verbeteren.

Bent u het zat om constant rugpijn te hebben die uw dagelijkse activiteiten belemmert en uw levenskwaliteit vermindert? Dan kan een Rugbrace u helpen.

Read more
184 views

Hoe ontstaat het carpale tunnelsyndroom en wat kan je er aan doen?

De oorzaak van het carpale tunnelsyndroom is een beknelling van de middelste armzenuw ter hoogte van de pols in de carpale tunnel. De storing van de functie van de zenuw kan variëren van licht tot ernstig. 

Read more
582 views

Houding verbeteren met een postuur- en houdingstrainer

Postuur- en houdingtrainers kunnen je helpen om een verkeerde houding van de rug op de lange termijn te voorkomen. Het is daarom essentieel om je een goede houding aan te meten, zowel bij het staan als bij het zitten. 

Read more
374 views

De verschillende soorten duimspalken voor de duim begrijpen: Welke is geschikt voor jou?

Ben je op zoek naar een geschikte spalk voor je duim, maar weet je niet welke je moet kiezen? Geen zorgen, je bent niet de enige. Met zoveel verschillende soorten duimspalken op de markt kan het moeilijk zijn om te bepalen welke de juiste is voor jouw situatie.

Read more
601 views

Omgaan met nekartrose: hoe een nekbrace verlichting en ondersteuning kan bieden

Omgaan met nekartrose: hoe een nekbrace verlichting en ondersteuning kan bieden

Read more
383 views

Balanstraining of brace bij enkelverstuiking

Een enkelverstuiking is de meest voorkomende sportblessure. Na een eerste verstuiking heeft een sporter een jaar lang een verhoogd risico op een volgende. Door het dragen van een enkelbrace of het doen van balanstraining kan een herhaalde verstuiking worden voorkomen. Sportarts Kasper Janssen deed onderzoek naar de effectiviteit van beide strategieën.

Read more
266 views

Gevolgen van te weinig bewegen

Door middel van dit blog informeert Bracewebwinkel u over de gevolgen van te weinig bewegen. Ook leest u over verschillende suggesties om bewegingsarmoede te voorkomen.  

Read more
1008 views
Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken