Enkelbescherming tijdens voetbal

Tijdens het voetbal is de enkel een deel van het lichaam dat het meest lijdt. In feite zijn enkelverstuikingen een van de meest voorkomende verwondingen in lagere niveaus van voetbalcompetities. Door al het rennen, schoppen en veranderingen in richting bij topsnelheden, loopt de enkel het risico op verzwikken en overbelasting. Een draai van de enkel net iets boven het bewegingsbereik kan een pijnlijke scheur of scheuring van de enkelbanden veroorzaken. Het zijn deze ligamenten die de enkel op zijn plaats houden, dus wanneer een voetballer een enkelblessure oploopt, houdt het hem of haar meestal uit het spel.

Gemiddeld zijn er 6 weken nodig om weer op het oude niveau te komen na een enkeldistorsie. Dit is een lange tijd van niet kunnen sporten. Voorkomen is dus beter dan genezen.

Een manier om een enkelblessure te voorkomen, is door ervoor te zorgen dat de enkel goed wordt ondersteund tijdens training en wedstrijden. De DonJoy Stabilizing Pro enkelbrace is een van onze beste enkelbraces voor voetbal vanwege het lichtgewicht ontwerp en de verstelbare pasvorm.

Houd jezelf in het spel door onze beste voetbal enkelbrace te gebruiken.

Geen enkele speler wil op de bank zitten en herstellen van een enkelblessure, terwijl de rest van zijn of haar team op het veld is. Een van de beste manieren om voetbalenkelblessures te voorkomen en dit voetbalseizoen op het veld te blijven, is door een enkelbrace te dragen.

Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken