BESTE ENKELBRACE VOOR TENNIS

Hoewel tennis er misschien uitziet als een minder intensieve fysieke sport, kan het menselijk lichaam net zoveel pijn doormaken als gevolg van een blessure. Een Tennis enkel is een veel voorkomende klacht bij spelers omdat ze vaak op een hardcourt rennen en hun lichaam draaien om elke bal te raken. Het dragen van een professionele enkelbrace is een geweldige manier om enkel gerelateerd letsel te voorkomen of zelfs om het gebied te beschermen tijdens bestaande revalidatie of een gescheurde buitenste band. De Mueller ATF Enkelbrace is voor enkelblessure een perfecte enkelbrace.

De Mueller ATF Enkelbrace werkt prima om uw botten, pezen en gewrichtsbanden te ondersteunen om een ​​verstuikte of gewonde enkel te voorkomen. De Mueller ATF Enkelbrace beschermt het zwakste punt van je enkel ( vaak de buitenste enkelbanden), zodat je veilig kunt sprinten, springen en uitvallen naar tennisballen zoals je dat normaal zou doen. Het innovatieve ontwerp van de Mueller ATF Enkelbrace maakt gebruik van een stabilisator aan elke kant van de enkel om verstuikingen en scheuren te voorkomen, terwijl het risico op overrekking wordt verminderd, zodat je zeker weet dat je veilig beschermd bent.

Comfort is prioriteit voor tennissers als het gaat om preventieve enkelbraces en de Mueller ATF Enkelbrace biedt verlichting en beschermt de enkel. Outdoor-tennissers zullen het lichtgewicht materiaal waarin de kous is gemaakt, op prijs stellen. Het lichtgewicht materiaal past ook in elke sportschoen, zodat je je tijdens het spelen niet concentreert op de omvang van een brace. De combinatie van comfort, bescherming en gebruiksgemak maakt de Mueller ATF Enkelbandage de perfecte oplossing voor tennissers die hun enkels willen beschermen tegen blessures.


Kijk hier voor onze enkelbraces

Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken