epX Knee J Patellabrace
epX Knee J Patellabrace

epX Knee J Patellabrace

€ 67,45
Inclusief belasting

Voor de behandeling van een verkeerde stand van de knieschijf is de kniebandage epX Knee J Patellabrace met J-vormige erin verwerkte pelotte geschikt. Deze heeft een centrerende invloed op de knieschijf.

Maat
Links of rechts

 

Verkeerde stand van de knie: centrerend behandelen

Voor de behandeling van een verkeerde stand van de knieschijf is de kniebandage epX Knee J Patella met J-vormige erin verwerkte pelotte geschikt. Deze heeft een centrerende invloed op de knieschijf. Als de knie in beweging is, wordt het klachten veroorzakende zijdelings uitwijken van de patella effectief verhinderd door de J-pelotte, de asymmetrische gordelvoering en twee zijdelings geplaatste veerstaven. De knieorthese is verkrijgbaar in vijf maten, zowel voor de rechter- als de linkerknie.

Veelzijdig gebruik van de orthese

De kniebandage is geïndiceerd bij een jumper's knee (springersknie), bij het retropatellair pijnsyndroom, maar ook bij status na patellaluxatie en om de patella te medialiseren bij patelladysplasie - ook postoperatief, bijvoorbeeld na Lateral Release. Bovendien wordt de bandage gebruikt bij een door blessures of aanleg veroorzaakte verkeerde stand van de knieschijf, alsmede voor conservatieve posttraumatische verzorging.

Indicaties:

  • jumper's knee
  • na patellaluxatie
  • ter medialisatie bij patelladysplasie
  • ook postoperatief, bijvoorbeeld na Lateral Release

Maat Knie-omvang (cm)
M 35,5 - 37
M / L 37 - 38
L 38 - 40,5
XL 40,5 - 45,5
XXL 45,5 - 51

Nieuw
Geen beoordelingen
Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken