Bekkenband Serola
Bekkenband Serola
Bekkenband Serola
Bekkenband Serola

Bekkenband Serola

€ 43,95
Inclusief belasting

De Serola bekkenband geeft steun en compressie rond de ilii en sacrum. Een niet elastische band wordt met een klittenbandsluiting aan voorzijde gesloten, waarna men met twee elastische banden links en rechts de gewenste druk op het S.I.-gewricht in kan stellen.

Maat

 

Bekkenband kopen

Een goede bekkenband kopen betekent een goede ondersteuning van uw bekken en rug. De Serola sacroilliacale bekkenband is gemaakt om de SI-gewrichten van het bekken samen te drukken en te ondersteunen. Hierdoor helpt de bekkenbrace om de spanning op de gewrichtsbanden en de instabiliteit van het bekken op een natuurlijke en comfortabele wijze te verminderen. 

Deze bekkenband van Serola dient ter preventie of revalidatie van bekkeninstabiliteit en bekkenpijn maar wordt ook gebruikt bij rugklachten (in de onderrug, bij het SI-gewricht). Deze bekkenband wordt ook gebruikt als bekkenbrace om de lichaamshouding te corrigeren.

De Serola bekkenband is van een uitstekende kwaliteit en heeft extra spanbanden aan de zijkanten waarmee u de bekkenbrace verder kunt aansnoeren voor extra ondersteuning en een nog beter draagcomfort.

Bekkenbrace

Deze bekkenbrace wordt over de bekkenkam gedragen en geeft steun en compressie bij zwangerschap en bekkeninstabiliteit.

Maatvoering van deze bekkenbrace: meet uw bekkenomvang ter hoogte van uw bekkenkam. U kunt deze bekkenband zwangerschap kopen in de maten Small (tot 86 cm), Medium (86-102 cm), Large (102-117 cm) en XL (117-132 cm). De maten van de bekkenbrace zijn geselecteerd voor uw heupomtrek. Kijk bij de afbeeldingen voor een overzichtelijke tabel met de maten van de bekkenbrace.

Indicaties voor de Serola Bekkenband:

 

  • Bekkeninstabiliteit
  • Symfysiolyse
  • Bekkenpijn

 

Maatvoering

Omvang meten van het bekken

S : <86 cm
M: 86   - 102 cm
L: 102 - 117 cm
XL: 117 - 132 cm

Mate van Ondersteuning
Medium
Nieuw
1 Beoordelingen

Ik heb de bekkenband nu 2 jaar, kan echt niet meer zonder... kon geen 5 meter meer lopen, nu loop ik zeker een half uur in een stevig tempo...ben er heel blij mee... groeten, mevr.Midas
Door Mw. Midas Aan 16-08-2023

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken