Blackroll Posture 2.0

De Blackroll Posture, is een gebruiksvriendelijke en effectieve rug correctie gordel om elke dag, of je nu sport of aan het werk bent, je houding te verbeteren

Meer details

37,50 €

De Blackroll Posture rug rechthouder brengt je bovenlichaam automatisch in een rechte houding, waardoor je borstspieren worden verlengd. Een positieve bijkomstigheid is dat de opname van zuurstof door de Blackroll Posture wordt verhoogd, waardoor je spieren meer energie krijgen.

Comfortabele Rug Correctie Gordel

Het materiaal van deze rug correctie gordel is zo zacht dat het je weliswaar aanmoedigt om een goede houding aan te nemen, maar dat je spieren toch zelf moeten werken en sterker worden. Zo kunt u uw spieren effectief trainen en nek-en rugpijn voorkomen. De rug correctie gordel kan eenvoudig onder of over kleding worden gedragen en is geschikt voor elke dag op kantoor, thuis of tijdens de training.

Gebruik Houdingstrainer

Wanneer je begint met het dragen van deze houdingstrainer, zorg er dan voor dat je het langzaam opbouwt. Begin bijvoorbeeld de 1e week met een uur per dag, zodat je spieren tijd krijgen om aan de houdingstrainer te wennen en zo verder. Wanneer je merkt dat je lichaam een betere houding heeft aangenomen, kun je het gebruik van de Blackroll Posture weer verminderen. Wanneer je de rug correctie gordel aantrekt, zorg er dan voor dat deze goed aansluit op je lichaam maar niet te strak zit waardoor het pijn doet. Je moet wel voelen dat je de Blackroll Posture aan hebt, anders heeft het geen nut.

Indien je rug- en of nekklachten hebt, informeer dan eerst bij je arts of fysiotherapeut of deze houdingstrainer geschikt is.

De Blackroll Posture is verkrijgbaar in 2 verschillende maten, namelijk: S/M/L en XL/XXL. De houdingstrainer is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

Kwaliteit 
Maikel Ligthart
2021-05-16

Fijne schouder rechthouder

Ik heb veelplezier van deze schouder rechthouder. Mijn houding is veel beter nu.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

Blackroll Posture 2.0

Blackroll Posture 2.0

De Blackroll Posture, is een gebruiksvriendelijke en effectieve rug correctie gordel om elke dag, of je nu sport of aan het werk bent, je houding te verbeteren

Schrijf uw recensie

11 andere producten in dezelfde categorie :

Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen

FAQ

Hebt u vragen ? Kijk dan bij de FAQ.