Bioskin DP Wrist
Bioskin DP Wrist
Bioskin DP Wrist
Bioskin DP Wrist

Bioskin DP2 Polsbrace

€ 39,38
Inclusief belasting

De Bioskin DP2 Polsbrace geeft gelijkmatige compressie rondom de pols. De polsbrace is voorzien van verstelbare en uitneembare spalken, zowel aan de handpalmzijde als op de handrug.

Maat
Links of rechts

 

De Bioskin DP2 polsbrace is ontworpen om de meest comfortabele en functionele polsbrace ooit te zijn. Gebouwd met het gepatenteerde Ultima 2s ™ -materiaal van BioSkin, heeft de DP2 een dunne laag ultrazacht micro-vlies tegen de huid, die vocht van het lichaam afvoert en de pols koel en droog houdt. Er zijn geen veters en de riemen hoeven niet door lussen te worden geregen om te worden vastgezet, zodat de polsbrace gemakkelijk met één hand kan worden aangebracht. De dorsale en palmaire spalken zijn verwijderbaar en kunnen met de hand opnieuw worden gevormd. De Bioskin DP2 polsbrace maakt volledig gebruik van de vingers van de patiënt mogelijk, terwijl de beweging in de pols wordt beperkt om de pijn veroorzaakt door carpaal tunnel syndroom, artritis, verstuikingen en slijmbeursontsteking te verlichten. Met een lengte van circa 16,5 cm is de Bioskin DP2 polsbrace circa 5 cm korter dan de Bioskin DP3 polsbrace.

Indicaties voor de Bioskin DP2 Polsbrace 

  • Tendovaginitis
  • CTS
  • Artrose
  • Artritis
  • Overbelasting
  • Instabiliteit

 

Maatvoering

Voor de juiste maatvoering meet u de omvang van de pols.

XS/S : 10 - 15 cm
M/L : 15 - 20 cm
XL/XXL : 20 - 25 cmAangeven links of rechts

Mate van Ondersteuning
Medium
140040
Nieuw
1 Beoordelingen

Ik ben bloemist met carpaal tunnel syndroom en heb dus goeie ondersteuning nodig tijdens mijn werk en heb nu een jaar dezelfde brace gehad en is nu pas aan vervanging toe
Door Ans Koster Aan 15-08-2023

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken