Pro Orthic TFCC polsbrace

De Pro Orthic TFCC brace is een polsbandage voor het verminderen van TFCC gerelateerde klachten. Draagt bij aan het herstel en behoudt de polsfunctie.

Meer details

22,96 €

PO 319001

De Pro Orthic TFCC brace is ontworpen voor mensen met Triangulare FibroCartilage Complex (TFCC) gerelateerde pijn. Het TFCC vormt de verbinding tussen de ellepijp (ulna) en het spaakbeen (radius) en de pols. De brace houdt de ellepijp en het spaakbeen op zijn plaats. De pijnklachten zit aan de pinkzijde van de pols en wordt verergerd wanneer op de pols wordt gesteund en bij draai- en tilbewegingen.

De Pro Orthic TFCC brace is gemaakt van prettig zittende materialen en wordt gesloten met twee klittenband straps. Deze kunnen op maat ingesteld worden om de gewenste druk te bepalen voor de juiste ondersteuning van het polsgewricht. Het doordachte ontwerp van de TFCC bandage voorkomt druk op de ulnakop. De brace past om vrijwel elke pols en is zowel links als rechts te dragen.

Deze TFCC polsbandage is geschikt om mee te sporten, zonder hinderlijke beperkingen in de polsbewegingen. De bandage kan in het water en onder de douche gedragen worden.

Gebruiksaanwijzing: 

 • Open de klittenbandsluitingen
 • De open zijde van de brace wordt aan de kant van de handrug geplaatst.
 • Zorg voor voldoende compressie door de klittenbandsluiting te sluiten. Let erop dat de brace niet te strak zit. Te veel compressie kan een verminderde doorbloeding veroorzaken. 

Eigenschappen:


• Maatvoering: Universele maatvoering
• Zijde: Zowel links als rechts te dragen
• Kleur: Verkrijgbaar in zwart
• Wassen: Handwas in lauwwarm water (max. 30 graden) In de lucht laten drogen en niet op een directe warmtebron of in een droger.

De TFCC brace is universeel en is zowel links als rechts te dragen.

Polsomvang

Kwaliteit 
Lianne Poelman
2021-12-01

Werkt prima

Deze brace geeft veel vermindering van pijnklachten aan de pinkzijde van de onderarm en pols. Ik heb hem op advies van de fysio aangeschaft vanwege een TFCC letsel. Werkt prima.

  Schrijf uw recensie !

  Schrijf uw recensie

  Pro Orthic TFCC polsbrace

  Pro Orthic TFCC polsbrace

  De Pro Orthic TFCC brace is een polsbandage voor het verminderen van TFCC gerelateerde klachten. Draagt bij aan het herstel en behoudt de polsfunctie.

  Schrijf uw recensie

  12 andere producten in dezelfde categorie :

  Winkelwagen  

  Geen producten

  0,00 € Verzendkosten
  0,00 € Totaal

  Afrekenen

  FAQ

  Hebt u vragen ? Kijk dan bij de FAQ.