Genutrain S kniebrace
Genutrain S kniebrace
Genutrain S kniebrace
Genutrain S kniebrace
Genutrain S kniebrace
Genutrain S kniebrace

Genutrain S kniebrace

€ 134,95
Inclusief belasting

De GenuTrain S kniebrace met scharnieren aan de zijkant ondersteunt het kniegewricht bij instabiliteit, artritis of gonartrose. De GenuTrain S kniebrace biedt compressie en stabilisatie aan de knie dankzij de ingebouwde scharnieren aan de zijkanten. Dit helpt bij het verminderen van pijn en zwelling, en bevordert het genezingsproces. De brace is gemaakt van ademend materiaal voor comfortabel dragen gedurende langere periodes en is makkelijk aan te brengen en te verstellen. Het ontwerp van de GenuTrain S kniebrace zorgt ervoor dat de natuurlijke beweging van de knie niet wordt belemmerd, waardoor je nog steeds vrij kunt bewegen tijdens activiteiten. 

Maat
Links of rechts

 

Een geïntegreerde, ringvormige visco-elastische pelotte omsluit de patella en voorkomt kniepijn aan de voorkant van het kniegewricht. De combinatie van scharnieren en inelastische klittenbanden van de GenuTrain S geven de knie extra ondersteuning.

  • Stabiliseert het kniegewricht en werkt spieractiverend 
  • Ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort
  • Anatomisch gevormde scharnieren voor een goede ondersteuning

SCHARNIER IN PLAATS VAN RUST

In de GenuTrain S (S voor scharnier) geleiden de scharnieren aan de zijkant de knie tijdens de bewegingen. Zij kunnen na verwarming worden vervormd en kunnen op deze manier anatomisch worden aangepast. Het gewricht wordt aanvullend via het elastische, actieve Train-breiwerk met geïntegreerde pelotte musculair gestabiliseerd. 

ONDERSTEUNT EN MASSEERT 

De geïntegreerde, elastische pelotte rond de knieschijf kan niet verschuiven. Deze helpt de bandage correct te positioneren en past zich bij elke beweging aan de hoek van het kniegewricht aan. Zo wordt voor een massage-effect gezorgd dat het omliggende spierweefsel activeert en de doorbloeding stimuleert. De medisch effectieve wisselwerking van compressie en massage van de GenuTrain S zorgt ervoor dat oedeem en bloeduitstortingen sneller verdwijnen.

INDICATIES 

U kunt eenvoudig zelf de juiste maat GenuTrain S bepalen. Hiervoor kunt u het beste gaan staan en uw been 30 graden gebogen houden. Vervolgens meet u:

1.  Onderbeen omvang op 12 cm onder het kniegewricht
2.  Bovenbeen omvang op 14 cm boven het kniegewricht

genutrain maattabel


In onderstaande tabel kunt u vervolgens eenvoudig de juiste maat bepalen.

Maat Onderbeen (1)  Bovenbeen (2)
1 28 - 31 38 - 41
2 31 - 34 41 - 44
3 34 - 37 44 - 47
4 37 - 40 47 - 50
5 40 - 43 50 - 53
6 43 - 46 53 - 56
7 46 - 49 56 - 59


Wanneer u twijfelt over tussen twee maten kunt u het beste de kleinste van de twee kiezen. 

De GenuTrain S is in een linker en rechter variant verkrijgbaar! 


 

20149712
Nieuw
1 Beoordelingen

en erg blij met deze kniebrace. Ik mis een voorste kruisband maar met deze brace voel ik me veel veiliger tijdens het sporten.
Door Jan Willen Geleen Aan 16-08-2023

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan uw lijst
Product toegevoegd om te vergelijken