Cellacare Epi Comfort Elleboogbrace

Cellacare Epi Comfort elleboogbrace geeft druk, masseert en stimuleert de doorbloeding van de strek- en buigspieren van de onderarm.

Levertijd 1-3 dagen

Meer details

37,10 €

De Cellacare Epi Comfort elleboogbandage is zeer geschikt voor mensen met chronische pijnklachten met functiestoornissen als gevolg.

Dit kan veroorzaakt worden door overbelasting van de strek- en buigspieren van de onderarm met geïrriteerde pezen. Ook biedt de elleboogbandage de oplossing voor uw epicondylitis klachten. Mensen met epicondylitis hebben last van een tennis- of golferselleboog wat wordt veroorzaakt tijdens het sporten. 

De elleboogbandage heeft een drievoudige werking.

Er ontstaat druk door het elastische materiaal, de brace zorgt voor een massage-effect door de siliconen kussentjes en er ontstaat doelgerichte extra compressie door de circulaire stabilisatieband. De elleboogbrace met naadloze uiteinden is elastisch en huidvriendelijk door het materiaal van de microvezels. U kunt de elleboogbandage eenvoudig bevestigen door middel van een drukknoop. De vorm van de driehoek op de bandage geeft de juiste drukkracht aan, waardoor u weet dat u de elleboogbrace op de juiste manier draagt. Bij de juiste vorm is de band stevig genoeg aangetrokken. De Cellecare elleboogbandage zorgt voor minder druk aan de binnenkant van de elleboog en is zowel links als rechts draagbaar. De drukontlasting ontstaat door de geïntegreerde softcomfortzone in de elleboogplooi.

Indicaties:

Ook is het belangrijk dat u goed uw juiste maat opmeet om de elleboogbandage zo effectief mogelijk te gebruiken.

Wij bieden u de Cellecare Epi Comfort elleboogbrace aan in de maten 1 tot en met 6. De omvang van uw onderarm meet u 9 centimeter van de elleboog af naar de hand toe.

Armomvang cellacare.png

Maatvoering:

1

18 – 20cm

2

20 – 22cm

3

22 – 24cm

4

24 – 27cm

5

27 – 30cm

6

30 – 33cm

Voor andere producten van Lohman&Rauscher klik HIER

Kwaliteit 
Maartje Hoefsteen
2019-02-06

Comfortable brace voor tennisarm

Brace draagt erg comfortabel. Fijne gebreide stof en instelbaar drukelement.

  Kwaliteit 
  Jan Dirk Peterson
  2019-01-27

  Prima brace voor mijn tenniselleboog

  Door mijn fysiotherapeut heb ik deze elleboogbrace aangeschaft omdat ik een tenniselleboog heb. Ik draag hem nu 3 weken en heb er zeer veel plezier van. Veel minder pijn bij mijn dagelijkse activiteiten.

   Kwaliteit 
   Mw. Jantine van Velden
   2019-01-12

   Top brace voor mijn tennisarm.

   Na lang tobben met mijn arm heb ik deze brace aangeschaft. Hij zit zeer goed en geeft veel ontlasting van mijn elleboog. De klachten worden steeds minder.

    Schrijf uw recensie !

    Schrijf uw recensie

    Cellacare Epi Comfort Elleboogbrace

    Cellacare Epi Comfort Elleboogbrace

    Cellacare Epi Comfort elleboogbrace geeft druk, masseert en stimuleert de doorbloeding van de strek- en buigspieren van de onderarm.

    Levertijd 1-3 dagen

    Schrijf uw recensie

    7 andere producten in dezelfde categorie :

    Gerelateerde artikelen in het blog

    Winkelwagen  

    Geen producten

    0,00 € Verzendkosten
    0,00 € Totaal

    Afrekenen

    FAQ

    Hebt u vragen ? Kijk dan bij de FAQ.