Manutec Pols Duimbrace

De Manutec Pols Duimbrace is een semi stijve polsbrace met snel vetersluiting en zowel aan de onder- en bovenzijde van de pols steunspalken.

Meer details

49,99 €

De Manutec pols/duimspalk is een gecombineerde spalk voor uw pols én duim, die uitkomst biedt bij: gecombineerde pols- en duimblessures, rhizartrose, een ruptuur of verrekking van de gewrichtsband aan de binnenzijde van de duim ('skiduim'), peesontsteking (tendinitis), overbelasting van de pols- en duimgewrichten, lichte onstabiliteit en voor/na een chirurgische operatie en traumatische behandeling.
Middels de pols/duimspalk wordt uw carpometacarpale gewricht (de gewrichten in de hand die de middenhandsbeentjes laten bewegen ten opzichte van de handwortelbeentjes) gestabiliseerd. Met als uiteindelijk doel: pijnvermindering.

De Manutec pols/duimspalk biedt u veel (draag)comfort, dankzij de ademende stof waarvan de spalk is gemaakt. Tevens kunt u uw vingers vrij bewegen. Door het half ronde ontwerp van de spalk wordt uw duim goed gepositioneerd, dat eveneens bijdraagt aan het (draag)comfort. Middels de veters wordt de perfecte pasvorm geboden.

De Manutec pols/duimspalk is verkrijgbaar in verschillende maten, en in een linker- en rechteruitvoering. Uw maat wordt als volgt bepaald: meet de polsomvang.

Polsomvang

  • Maat 1: polsomvang 12 – 16 cm;
  • Maat 2: polsomvang 16 – 18 cm;
  • Maat 3: polsomvang 18 – 20 cm.
Kwaliteit 
Jan Polbroek
2020-01-05

Groot draagcomfort met makkelijke sluiting

Gebruik deze brace nu 1 week. Hij is makkelijk in te stellen met een veterconstructie en sluit goed rondom mijn duim en pols.

Kwaliteit 
Richard Kinderman
2019-04-30

Zeer goede pols en duimbrace

Zeer goede pols en duimbrace. De duim en pols worden zeer goed ondersteund. Fijne combinatie ipv alleen de duim of pols.

Schrijf uw recensie !

Schrijf uw recensie

Manutec Pols Duimbrace

Manutec Pols Duimbrace

De Manutec Pols Duimbrace is een semi stijve polsbrace met snel vetersluiting en zowel aan de onder- en bovenzijde van de pols steunspalken.

Schrijf uw recensie

14 andere producten in dezelfde categorie :

Winkelwagen  

Geen producten

0,00 € Verzendkosten
0,00 € Totaal

Afrekenen

FAQ

Hebt u vragen ? Kijk dan bij de FAQ.