Ortel liesbreukband enkelzijdig

De Thuasne Ortel liesbreukband kan worden gebruikt voor een liesbreuk aan de linker- of rechterzijde of aan allebei de kanten. 

Meer details

71,93 €

Door de afneembare en terug te plaatsen siliconen pelotte heeft de breukband een groter draagcomfort en heeft de breukband een grotere effectiviteit. 

Voor de juiste maat meet u de omvang van de taille (zie illustratie hierboven). De Ortel Breukbandage is verkrijgbaar in 2 versies, enkelzijdig en dubbelzijdig. Door het unieke gesp systeem is het mogelijk om de enkelzijdige breukband zowel links als rechts te dragen (zie onderstaande uitleg hoe). De kleur van het product is grijs. 


De rechterzijde:
De enkelzijdige breukband wordt geleverd voor een liesbreuk aan de rechterzijde. U moet beide plactic geleiders na elkaar verwijderen en daarna de instructies voor plaatsing volgen. 


De linkerzijde:
U moet de kleine riem verwijderen en aan de andere kant (binnenkant) plaatsen. Daarna trekt u de gesp aan met behulp van de twee plastic geleiders en draait u de gesp om en zet deze weer op zijn plaats (met de metalen haak naar buiten). Als u dat heeft gedaan verwijdert u de twee plastic geleiders na elkaar en moet u de bevestiging omkeren. De breukband is nu afgesteld voor een liesbreuk aan de linkerzijde, u volgt nu verder de instructies voor plaatsing. 

Indicaties voor de Ortel liesbreukband

 • Liesbreuk
 • Postoperatief

 

Maatvoering

Tailleomvang meting

Voor de juiste maatvoering meet de omvang van de taille:

1: 75-85 cm
2: 86-97 cm
3:98-110 cm
4:111-125 cm

Voor andere producten van Orliman klik HIER

Kwaliteit 
Karel van der Krop
2018-10-05

Prima liesbreukband

Ik gebruik deze brace nu sinds 3 weken en hij geeft een prima steun aan mijn liesbreuk. Door de tegendruk heb ik duidelijk minder pijn.

  Schrijf uw recensie !

  Schrijf uw recensie

  Ortel liesbreukband enkelzijdig

  Ortel liesbreukband enkelzijdig

  De Thuasne Ortel liesbreukband kan worden gebruikt voor een liesbreuk aan de linker- of rechterzijde of aan allebei de kanten. 

  Schrijf uw recensie

  7 andere producten in dezelfde categorie :

  Winkelwagen  

  Geen producten

  0,00 € Verzendkosten
  0,00 € Totaal

  Afrekenen

  FAQ

  Hebt u vragen ? Kijk dan bij de FAQ.